Inferring predictors of risk: Sex offeners

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grubin, D.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1997
In:International Review of Psychiatry
Year: 1997, Volume: 9, Issue: 2/3, Pages: 225-231
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01414caa a22004692 4500
001 1639917411
003 DE-627
005 20161018174648.0
007 tu
008 160223s1997 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639917411 
035 |a (DE-576)456007865 
035 |a (DE-599)BSZ456007865 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Grubin, D.  |4 aut 
245 1 0 |a Inferring predictors of risk: Sex offeners  |c D. Grubin 
264 1 |c 1997 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a International Review of Psychiatry  |g 9(1997), 2/3, Seite 225-231 
773 1 8 |g volume:9  |g year:1997  |g number:2/3  |g pages:225-231 
935 |a mkri 
936 u w |d 9  |j 1997  |e 2/3  |h 225-231 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3301048919 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639917411 
LOK |0 005 20160223100758 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Sexualtäter 
LOK |0 689   |a s  |a Gefährlichkeit 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw