Interracial rape, examining the increasing frequency argument

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Koch, Larry W.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1995
In:American Sociologist
Year: 1995, Volume: 26, Issue: 2, Pages: 76-85
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
USA
LEADER 01416caa a22004692 4500
001 163987965X
003 DE-627
005 20180730155323.0
007 tu
008 160223s1995 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)163987965X 
035 |a (DE-576)45599725X 
035 |a (DE-599)BSZ45599725X 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Koch, Larry W.  |4 aut 
245 1 0 |a Interracial rape, examining the increasing frequency argument  |c Larry W. Koch 
264 1 |c 1995 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a American Sociologist  |g 26(1995), 2, Seite 76-85 
773 1 8 |g volume:26  |g year:1995  |g number:2  |g pages:76-85 
935 |a mkri 
936 u w |d 26  |j 1995  |e 2  |h 76-85 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300970997 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 163987965X 
LOK |0 005 20160223100657 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Vergewaltigungsdelikte 
LOK |0 689   |a s  |a USA 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw