Video games and aggression

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Griffiths, M.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1997
In:Psychologist
Year: 1997, Volume: 10, Issue: 9, Pages: 397-401
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01375caa a22004692 4500
001 1639873244
003 DE-627
005 20220608130350.0
007 tu
008 160223s1997 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639873244 
035 |a (DE-576)455995680 
035 |a (DE-599)BSZ455995680 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Griffiths, M.  |4 aut 
245 1 0 |a Video games and aggression  |c M. Griffiths 
264 1 |c 1997 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a Psychologist  |g 10(1997), 9, Seite 397-401 
773 1 8 |g volume:10  |g year:1997  |g number:9  |g pages:397-401 
935 |a mkri 
936 u w |d 10  |j 1997  |e 9  |h 397-401 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300957974 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639873244 
LOK |0 005 20160223100651 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Auswirkungen 
LOK |0 689   |a s  |a Videospiele 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw