Bullies and victims in school: A review and call for research

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Pellegrini, A. D.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1998
In:Journal of Applied Developmental Psychology
Year: 1998, Volume: 19, Issue: 2, Pages: 165-176
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01437caa a22004692 4500
001 1639797025
003 DE-627
005 20161018174538.0
007 tu
008 160223s1998 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639797025 
035 |a (DE-576)455969086 
035 |a (DE-599)BSZ455969086 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Pellegrini, A. D.  |4 aut 
245 1 0 |a Bullies and victims in school: A review and call for research  |c A.D Pellegrini 
264 1 |c 1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a Journal of Applied Developmental Psychology  |g 19(1998), 2, Seite 165-176 
773 1 8 |g volume:19  |g year:1998  |g number:2  |g pages:165-176 
935 |a mkri 
936 u w |d 19  |j 1998  |e 2  |h 165-176 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300796237 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639797025 
LOK |0 005 20160223100408 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Gewalt 
LOK |0 689   |a s  |a Schulen 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw