Gender asymmetry in common couple violence

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Milardo, R. M.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1998
In:Year: 1998, Volume: 5, Issue: 4, Pages: 423-438
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01369caa a22004572 4500
001 1639791418
003 DE-627
005 20170522143018.0
007 tu
008 160223s1998 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639791418 
035 |a (DE-576)455967776 
035 |a (DE-599)BSZ455967776 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Milardo, R. M.  |4 aut 
245 1 0 |a Gender asymmetry in common couple violence  |c R.M Milardo 
264 1 |c 1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In!048061425!Personal Relationship  |g 5(1998), 4, Seite 423-438 
773 1 8 |g volume:5  |g year:1998  |g number:4  |g pages:423-438 
935 |a mkri 
936 u w |d 5  |j 1998  |e 4  |h 423-438 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 330078428X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639791418 
LOK |0 005 20160223100401 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Partnergewalt 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw