Criminal communities in Russia

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Article
Language:English
Published: 1998
In:Russian Politics and Law
Year: 1998, Volume: 36, Issue: 5, Pages: 27 ff
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01347caa a22004572 4500
001 1639784675
003 DE-627
005 20161018174533.0
007 tu
008 160223s1998 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639784675 
035 |a (DE-576)455966303 
035 |a (DE-599)BSZ455966303 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
245 1 0 |a Criminal communities in Russia 
264 1 |c 1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a Russian Politics and Law  |g 36(1998), 5, Seite 27 ff 
773 1 8 |g volume:36  |g year:1998  |g number:5  |g pages:27 ff 
935 |a mkri 
936 u w |d 36  |j 1998  |e 5  |h 27 ff 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300770343 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639784675 
LOK |0 005 20160223100354 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Organisierte Kriminalität 
LOK |0 689   |a s  |a Russland 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw