The postmodernity of football hooliganism

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: King, Anthony
Format: Print Article
Language:English
Published: 1997
In:¬The¬ British Journal of Sociology
Year: 1997, Volume: 48, Issue: 4, Pages: 576-593
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01548caa a22004812 4500
001 1639744894
003 DE-627
005 20161018174513.0
007 tu
008 160223s1997 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639744894 
035 |a (DE-576)455955468 
035 |a (DE-599)BSZ455955468 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a King, Anthony  |0 (DE-627)1231709383  |0 (DE-576)161709389  |4 aut 
109 |a King, Anthony S.  |a King, Anthony  |a King, Anthony C.  |a King, A. C.  |a King, Anthony Stephen 
245 1 4 |a The postmodernity of football hooliganism  |c Anthony King 
264 1 |c 1997 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a ¬The¬ British Journal of Sociology  |g 48(1997), 4, Seite 576-593 
773 1 8 |g volume:48  |g year:1997  |g number:4  |g pages:576-593 
935 |a mkri 
936 u w |d 48  |j 1997  |e 4  |h 576-593 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300682975 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639744894 
LOK |0 005 20160223100239 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Hooligans 
LOK |0 689   |a s  |a England 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw