Minderjährige Räuber

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bauer, Günther
Format: Print Article
Language:German
Published: 1973
In:Kriminalpolizeiliche Tagespraxis
Year: 1973, Issue: 7, Pages: 205-208
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01479naa a22004572 4500
001 1639697586
003 DE-627
005 20140711120741.0
007 tu
008 140711s1973 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1639697586 
035 |a (DE-576)409529796 
035 |a (DE-599)BSZ409529796 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
100 1 |a Bauer, Günther  |0 (DE-627)1230196153  |0 (DE-576)160196159  |4 aut 
109 |a Bauer, Günther  |a Bauer, G. 
245 1 0 |a Minderjährige Räuber  |c Günther Bauer 
264 1 |c 1973 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Kriminalpolizeiliche Tagespraxis  |d Köln : Heymanns, 1961  |g (1973), 7, Seite 205-208  |w (DE-627)130130419  |w (DE-600)508887-2  |w (DE-576)015666263  |7 |||s 
773 1 8 |g year:1973  |g number:7  |g pages:205-208 
936 u w |j 1973  |e 7  |h 205-208 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300585171 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639697586 
LOK |0 005 20140711120741 
LOK |0 008 140711||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Raub 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw