Qualitative sociology and social class

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Travers, M. (Author)
Format: Print Article
Language:English
Published: 1999
In:Sociological Research Online
Year: 1999, Volume: 4, Issue: 1, Pages: U174-U192
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01402caa a22004692 4500
001 1639535519
003 DE-627
005 20161018165313.0
007 tu
008 160223s1999 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639535519 
035 |a (DE-576)455896836 
035 |a (DE-599)BSZ455896836 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Travers, M.  |4 aut 
245 1 0 |a Qualitative sociology and social class  |c M. Travers 
264 1 |c 1999 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
773 0 8 |i In  |a Sociological Research Online  |g 4(1999), 1, Seite U174-U192 
935 |a mkri 
936 u w |d 4  |j 1999  |e 1  |h U174-U192 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300249384 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639535519 
LOK |0 005 20160223095714 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Soziologie 
LOK |0 689   |a s  |a Soziale Klasse 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw