Bias-Related Incidents, Hate Crimes, and Conflict Resolution

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Prutzman, P.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1994
In:Education and Urban Society
Year: 1994, Volume: 27, Issue: 1, Pages: 71-81
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01420caa a22004692 4500
001 1639426167
003 DE-627
005 20161018165213.0
007 tu
008 160223s1994 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639426167 
035 |a (DE-576)455862079 
035 |a (DE-599)BSZ455862079 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Prutzman, P.  |4 aut 
245 1 0 |a Bias-Related Incidents, Hate Crimes, and Conflict Resolution  |c P. Prutzman 
264 1 |c 1994 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
773 0 8 |i In  |a Education and Urban Society  |g 27(1994), 1, Seite 71-81 
935 |a mkri 
936 u w |d 27  |j 1994  |e 1  |h 71-81 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300014417 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639426167 
LOK |0 005 20160223095413 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Diskriminierung 
LOK |0 689   |a s  |a Hate Crime 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw