Predatory Rapists and Victim Selection Techniques

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stevens, D. J.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1994
In:Social Science Journal
Year: 1994, Volume: 31, Issue: 4, Pages: 421-433
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01418caa a22004692 4500
001 1639425403
003 DE-627
005 20161018165213.0
007 tu
008 160223s1994 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639425403 
035 |a (DE-576)455861897 
035 |a (DE-599)BSZ455861897 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Stevens, D. J.  |4 aut 
245 1 0 |a Predatory Rapists and Victim Selection Techniques  |c D.J Stevens 
264 1 |c 1994 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
773 0 8 |i In  |a Social Science Journal  |g 31(1994), 4, Seite 421-433 
935 |a mkri 
936 u w |d 31  |j 1994  |e 4  |h 421-433 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3300012864 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639425403 
LOK |0 005 20160223095412 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Vergewaltiger 
LOK |0 689   |a s  |a Vergewaltigungsopfer 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw