Central elements in relapse prevention procedures with sex offenders

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Laws, D. R.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1995
In:Psychological crime & law
Year: 1995, Volume: 2, Issue: 1, Pages: 41-53
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01429caa a22004692 4500
001 1639394893
003 DE-627
005 20161018165159.0
007 tu
008 160223s1995 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1639394893 
035 |a (DE-576)455853797 
035 |a (DE-599)BSZ455853797 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Laws, D. R.  |4 aut 
245 1 0 |a Central elements in relapse prevention procedures with sex offenders  |c D.R Laws 
264 1 |c 1995 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |a Psychological crime & law  |g 2(1995), 1, Seite 41-53 
773 1 8 |g volume:2  |g year:1995  |g number:1  |g pages:41-53 
935 |a mkri 
936 u w |d 2  |j 1995  |e 1  |h 41-53 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3299949845 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1639394893 
LOK |0 005 20160223095341 
LOK |0 008 160208||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Sexualstraftäter 
LOK |0 689   |a s  |a Rückfallprävention 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw