Sports et violences

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Bodin, Dominique (Editor)
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Chiron 2001
In:Year: 2001
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01366cam a22004332 4500
001 1625067828
003 DE-627
005 20220224140611.0
007 tu
008 020516s2001 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2702706975  |9 2-7027-0697-5 
035 |a (DE-627)1625067828 
035 |a (DE-576)098799711 
035 |a (DE-599)BSZ098799711 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
245 1 0 |a Sports et violences  |c sous la dir. de Dominique Bodin ... avec les contributions de Dominique Bodin ... 
264 1 |a Paris  |b Chiron  |c 2001 
300 |a 203 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Série sports études 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
700 1 |a Bodin, Dominique  |d 1958-  |e Hrsg.  |0 (DE-588)1080972609  |0 (DE-627)845474472  |0 (DE-576)453876641  |4 edt 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3259718214 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1625067828 
LOK |0 005 20020708000000 
LOK |0 008 020516||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw