Libre d'être putain?: manifeste pour une prostitution choisie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lumbroso, Pierre
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris l'Harmattan 2008
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01366cam a2200457 4500
001 1622241959
003 DE-627
005 20201206182053.0
007 tu
008 090929s2008 fr ||||| 00| ||fre c
020 |a 9782296057197  |9 978-2-296-05719-7 
035 |a (DE-627)1622241959 
035 |a (DE-576)311247474 
035 |a (DE-599)GBV584818734 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
044 |c XA-FR 
100 1 |a Lumbroso, Pierre  |4 aut 
245 1 0 |a Libre d'être putain?  |b manifeste pour une prostitution choisie  |c Pierre Lumbroso 
264 1 |a Paris  |b l'Harmattan  |c 2008 
300 |a 149 S.  |c 21 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Collection: Questions contemporaines 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3244626661 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1622241959 
LOK |0 005 20100325113351 
LOK |0 008 090929||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw