Dossier pédophilie: le scandale de l'affaire Dutroux

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nicolas, Jean
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Flammarion 2001
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01261cam a22004332 4500
001 1621746798
003 DE-627
005 20201206181531.0
007 tu
008 020117s2001 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2080680110  |9 2-08-068011-0 
035 |a (DE-627)1621746798 
035 |a (DE-576)096348550 
035 |a (DE-599)BSZ096348550 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 1 |a Nicolas, Jean  |4 aut 
245 1 0 |a Dossier pédophilie  |b le scandale de l'affaire Dutroux  |c Jean Nicolas 
264 1 |a Paris  |b Flammarion  |c 2001 
300 |a 361 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3242061489 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1621746798 
LOK |0 005 20020311000000 
LOK |0 008 020117||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw