La délinquance des jeunes: les 13 - 19 ans racontent leurs délits

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Roché, Sebastian
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Seuil 2001
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01713cam a22005172 4500
001 1621744957
003 DE-627
005 20201209201713.0
007 tu
008 020117s2001 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2020486660  |9 2-02-048666-0 
024 3 |a 9782020486668 
035 |a (DE-627)1621744957 
035 |a (DE-576)096347740 
035 |a (DE-599)BSZ096347740 
035 |a (OCoLC)49627980 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
082 0 |a 364 
084 |a MS 2400  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/123637: 
100 1 |a Roché, Sebastian  |4 aut 
109 |a Roché, Sebastian 
245 1 3 |a La délinquance des jeunes  |b les 13 - 19 ans racontent leurs délits  |c Sebastian Roché 
264 1 |a Paris  |b Seuil  |c 2001 
300 |a 299 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a L'épreuve des faits 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
936 r v |a MS 2400  |b Jugendkriminalität und -verwahrlosung  |k Soziologie  |k Spezielle Soziologien  |k Jugendsoziologie  |k Jugendkriminalität und -verwahrlosung  |0 (DE-627)1271440997  |0 (DE-625)rvk/123637:  |0 (DE-576)201440997 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3242051564 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1621744957 
LOK |0 005 20020117000000 
LOK |0 008 020117||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw