Ben Laden: secret de famille de l'Amérique

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Roy, Arundhati
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Gallimard 2001
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01557cam a22004572 4500
001 1621728595
003 DE-627
005 20201206181524.0
007 tu
008 020116s2001 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2070764702  |9 2-07-076470-2 
035 |a (DE-627)1621728595 
035 |a (DE-576)096336064 
035 |a (DE-599)BSZ096336064 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 1 |a Roy, Arundhati  |d 1961-  |0 (DE-588)115693424  |0 (DE-627)07741036X  |0 (DE-576)164670785  |4 aut 
109 |a Rāẏa, Arundhati 1961-  |a Rôya, Arundhati 1961-  |a Raȳ, Aruntati 1961-  |a Aruntati Raȳ 1961-  |a Roy, Suzanne Arundhati 1961-  |a Arundhati Roy 1961-  |a Rāya, Arundhati 1961-  |a Roy, Arundhati 1961- 
245 1 0 |a Ben Laden  |b secret de famille de l'Amérique  |c Arundhati Roy 
264 1 |a Paris  |b Gallimard  |c 2001 
300 |a 28 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Übers. aus dem engl 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3241958302 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1621728595 
LOK |0 005 20020221000000 
LOK |0 008 020116||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw