Investigación criminal y criminalística: aplicadas al sistema penal con tendencia acusatoria

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: López Calvo, Pedro
Format: Print Book
Language:Spanish
Published: Bogotá Temis 2008
Edition:3. ed.
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01486cam a2200457 4500
001 1621541983
003 DE-627
005 20201206181356.0
007 tu
008 090901s2008 xx ||||| 00| ||spa c
020 |a 9789583506482  |9 978-958-35-0648-2 
035 |a (DE-627)1621541983 
035 |a (DE-576)31021078X 
035 |a (DE-599)BSZ31021078X 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a spa 
100 1 |a López Calvo, Pedro  |0 (DE-627)1380210631  |0 (DE-576)310210631  |4 aut 
109 |a Calvo, Pedro López  |a López Calvo, Pedro  |a López-Calvo, Pedro 
245 1 0 |a Investigación criminal y criminalística  |b aplicadas al sistema penal con tendencia acusatoria  |c Pedro López Calvo 
250 |a 3. ed. 
264 1 |a Bogotá  |b Temis  |c 2008 
300 |a XXIII, 456 S.  |b Ill., graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3240891387 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1621541983 
LOK |0 005 20091022182306 
LOK |0 008 090901||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw