The use of detention legislation: factors affecting detention decisions and recidivism among high-risk federal offenders in Ontario

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nugent, Patricia
Format: Print Book
Language:English
Published: 2000
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01781cam a22004932 4500
001 1621211800
003 DE-627
005 20201205171933.0
007 tu
008 011217s2000 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 0612544265  |9 0-612-54426-5 
035 |a (DE-627)1621211800 
035 |a (DE-576)096031190 
035 |a (DE-599)BSZ096031190 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Nugent, Patricia  |0 (DE-627)1254579354  |0 (DE-576)18457935X  |4 aut 
109 |a Nugent, Patricia  |a Nugent, Patricia M. 
245 1 4 |a The use of detention legislation  |b factors affecting detention decisions and recidivism among high-risk federal offenders in Ontario  |c by Patricia Nugent 
264 1 |c 2000 
300 |a XII, 193 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Kingston, Ontario, Queen's Univ., Diss., 2000 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Kingston, Ontario  |0 (DE-588)4114197-0  |0 (DE-627)105823961  |0 (DE-576)209482621  |4 uvp 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3239056488 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1621211800 
LOK |0 005 20011217000000 
LOK |0 008 011217||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilm Internat., Ann Arbor, 2001 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw