Assessment of risk and need factors and service use in diverted youth

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Van de Ven, Jennifer T. C.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01814cam a22004932 4500
001 1620220776
003 DE-627
005 20201205171218.0
007 tu
008 051006s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 061294218X  |9 0-612-94218-X 
035 |a (DE-627)1620220776 
035 |a (DE-576)120768801 
035 |a (DE-599)BSZ120768801 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Van de Ven, Jennifer T. C.  |0 (DE-627)1259897877  |0 (DE-576)189897872  |4 aut 
109 |a Ven, Jennifer T. C. van de  |a Van de Ven, Jennifer T. C.  |a VandeVen, Jennifer T. C.  |a De Ven, Jennifer T. C. van 
245 1 0 |a Assessment of risk and need factors and service use in diverted youth  |c by Jennifer T. C. Van de Ven 
264 1 |c 2004 
300 |a XV, 368 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Ottawa, Ontario, Carleton Univ., Diss., 2004 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Ottawa  |0 (DE-588)4122012-2  |0 (DE-627)105765465  |0 (DE-576)209547979  |4 uvp 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3231233771 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1620220776 
LOK |0 005 20051006000000 
LOK |0 008 051006||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw