L' honneur flétri d'un évèque homosexuel en 1937

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gury, Christian
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Kimé 2000
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01398cam a22004572 4500
001 1619036363
003 DE-627
005 20201205170348.0
007 tu
008 010814s2000 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2841741869  |9 2-84174-186-9 
035 |a (DE-627)1619036363 
035 |a (DE-576)093991169 
035 |a (DE-599)BSZ093991169 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 1 |a Gury, Christian  |d 1950-  |0 (DE-588)172110491  |0 (DE-627)67314822X  |0 (DE-576)16641929X  |4 aut 
109 |a Gury, Christian 1950- 
245 1 3 |a L' honneur flétri d'un évèque homosexuel en 1937  |c Christian Gury 
264 1 |a Paris  |b Kimé  |c 2000 
300 |a 266 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Le sens de l'histoire 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3221466358 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1619036363 
LOK |0 005 20011017000000 
LOK |0 008 010814||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw