Svartsprit och ungdomar

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Swedish
Published: Stockholm Fritzes 1997
In:Departementsserien
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01344cam a22004452 4500
001 1618923528
003 DE-627
005 20201205170258.0
007 tu
008 971201s1997 xx ||||| 00| ||swe c
020 |a 9138204924  |9 91-38-20492-4 
035 |a (DE-627)1618923528 
035 |a (DE-576)062818910 
035 |a (DE-599)BSZ062818910 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a swe 
245 1 0 |a Svartsprit och ungdomar 
264 1 |a Stockholm  |b Fritzes  |c 1997 
300 |a 93 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Departementsserien  |v 1997,8 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
830 0 |a Departementsserien  |v 1997,8  |9 1997,8  |w (DE-627)130861901  |w (DE-576)019678509  |w (DE-600)1030166-5  |x 0284-6012 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3220552129 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618923528 
LOK |0 005 19990622000000 
LOK |0 008 971201||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw