Femmes en prison: dans les coulisses de Fleury-Mérogis

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schachtel, Martine
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Albin Michel 2000
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01275cam a22004332 4500
001 1618911198
003 DE-627
005 20201205170256.0
007 tu
008 010806s2000 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2226120718  |9 2-226-12071-8 
035 |a (DE-627)1618911198 
035 |a (DE-576)093853645 
035 |a (DE-599)BSZ093853645 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 1 |a Schachtel, Martine  |4 aut 
245 1 0 |a Femmes en prison  |b dans les coulisses de Fleury-Mérogis  |c Martine Schachtel 
264 1 |a Paris  |b Albin Michel  |c 2000 
300 |a 176 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3220443532 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618911198 
LOK |0 005 20011004000000 
LOK |0 008 010806||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw