La délinquance des mineurs

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Cavé, Laurence
Format: Print Book
Language:French
Published: Chatou Carnot 2000
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01299cam a22004572 4500
001 1618900889
003 DE-627
005 20201205170248.0
007 tu
008 010806s2000 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2912362474  |9 2-912362-47-4 
024 3 |a 9782912362476 
035 |a (DE-627)1618900889 
035 |a (DE-576)09384445X 
035 |a (DE-599)BSZ09384445X 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 1 |a Cavé, Laurence  |4 aut 
245 1 3 |a La délinquance des mineurs  |c Laurence Cavé 
264 1 |a Chatou  |b Carnot  |c 2000 
300 |a 210 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Carnot documents 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3220357377 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618900889 
LOK |0 005 20011004000000 
LOK |0 008 010806||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw