Ecstasy

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Miriam Joseph
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Lézard 2001
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01493cam a22004572 4500
001 1618631330
003 DE-627
005 20201205170052.0
007 tu
008 010720s2001 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2910718352  |9 2-910718-35-2 
035 |a (DE-627)1618631330 
035 |a (DE-576)093450354 
035 |a (DE-599)BSZ093450354 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 0 |a Miriam Joseph  |d 1898-1982  |0 (DE-588)131797212  |0 (DE-627)514262516  |0 (DE-576)162666446  |4 aut 
109 |a Miriam Joseph Sister 1898-1982  |a Joseph, Miriam 1898-1982  |a Miriam Joseph 1898-1982  |a Rauh, Miriam Joseph 1898-1982  |a Rauh, Agnes Lenore 1898-1982 
245 1 0 |a Ecstasy  |c Miriam Joseph 
264 1 |a Paris  |b Lézard  |c 2001 
300 |a 103 S.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Übers. aus dem Engl 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3218038030 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618631330 
LOK |0 005 20010720000000 
LOK |0 008 010720||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |c bestellt  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw