Governing girls: rehabilitation in the age of risk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barron, Christie L.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2007
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01643cam a2200493 4500
001 1618567896
003 DE-627
005 20201205170025.0
007 tu
008 090318s2007 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 9780494405505  |9 978-0-494-40550-5 
035 |a (DE-627)1618567896 
035 |a (DE-576)304450154 
035 |a (DE-599)BSZ304450154 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Barron, Christie L.  |0 (DE-627)1253706662  |0 (DE-576)183706668  |4 aut 
109 |a Barron, Christie L.  |a Barron, Christie 
245 1 0 |a Governing girls  |b rehabilitation in the age of risk  |c by Christie Barron 
264 1 |c 2007 
300 |a IX, 341 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Simon Fraser Univ., Diss., 2007 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Burnaby <British Columbia>  |4 uvp 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3217503007 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618567896 
LOK |0 005 20090318115546 
LOK |0 008 090318||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw