Bad boys and girls, yesterday and today: a century of print media perspectives on youthful offending

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Faucher, Chantal (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2007
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01617cam a2200469 4500
001 1618471929
003 DE-627
005 20180727151846.0
007 tu
008 090313s2007 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 9780494410042  |9 978-0-494-41004-2 
035 |a (DE-627)1618471929 
035 |a (DE-576)304191620 
035 |a (DE-599)BSZ304191620 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Faucher, Chantal  |4 aut 
245 1 0 |a Bad boys and girls, yesterday and today  |b a century of print media perspectives on youthful offending  |c by Chantal Faucher 
264 1 |c 2007 
300 |a XIII, 456 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Burnaby, Simon Fraser Univ., Diss., 2007 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Burnaby  |0 (DE-588)4236817-0  |0 (DE-627)104891408  |0 (DE-576)210399937  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3216660761 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618471929 
LOK |0 005 20090313115123 
LOK |0 008 090313||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw