Criminal justice, civil society and the local state: the justices of the peace in the district of Montreal, 1764 - 1830

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fyson, Donald (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01658cam a2200481 4500
001 1618281542
003 DE-627
005 20180720154459.0
007 tu
008 971031s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 0612139921  |9 0-612-13992-1 
035 |a (DE-627)1618281542 
035 |a (DE-576)062215094 
035 |a (DE-599)BSZ062215094 
035 |a (OCoLC)312947221 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Fyson, Donald  |4 aut 
245 1 0 |a Criminal justice, civil society and the local state  |b the justices of the peace in the district of Montreal, 1764 - 1830  |c par Donald Fyson 
264 1 |c 1995 
300 |a XVII, 465 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Montréal, Univ. de Montréal, Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Montréal  |0 (DE-588)4040188-1  |0 (DE-627)104509457  |0 (DE-576)209038616  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3215000601 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1618281542 
LOK |0 005 19980409000000 
LOK |0 008 971031||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1997 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 3 B 397  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k2.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw