Het handhaven van milieurecht (Justitiele Verkenningen 16, 3, 1990 - entire issure)

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Undetermined language
Published: - 1990
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01343cam a22004332 4500
001 1617450073
003 DE-627
005 20201205164616.0
007 tu
008 151116s1990 xx ||||| 00| ||und c
020 |a 01675850  |9 01675850 
035 |a (DE-627)1617450073 
035 |a (DE-576)452014050 
035 |a (DE-599)BSZ452014050 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
245 1 0 |a Het handhaven van milieurecht (Justitiele Verkenningen 16, 3, 1990 - entire issure) 
264 1 |a -  |c 1990 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3208149050 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1617450073 
LOK |0 005 20151116135924 
LOK |0 008 150728||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-21-110)kd3917 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Niederlande 
LOK |0 689   |a s  |a Umweltstrafrecht 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw