L' islam en prison: moi, aumônier musulman des prisons françaises

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Loueslati, Mohamed
Format: Print Book
Language:French
Published: Montrouge Bayard [2015]
Online Access: Inhaltsverzeichnis (Verlag)
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01521cam a2200469 4500
001 1617371890
003 DE-627
005 20180730142039.0
007 tu
008 151111s2015 fr ||||| 00| ||fre c
020 |a 9782227487895  |c Broschur : 16,00 EUR  |9 978-2-227-48789-5 
035 |a (DE-627)1617371890 
035 |a (DE-576)451598725 
035 |a (DE-599)BSZ451598725 
035 |a (FrPAAL)06779110001 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a fre 
044 |c XA-FR 
100 1 |a Loueslati, Mohamed  |e VerfasserIn  |4 aut 
245 1 3 |a L' islam en prison  |b moi, aumônier musulman des prisons françaises  |c Mohamed Loueslati 
264 1 |a Montrouge  |b Bayard  |c [2015] 
264 4 |c © 2015 
300 |a 131 Seiten 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
856 4 2 |u http://swbplus.bsz-bw.de/bsz451598725inh.htm  |m B:DE-576;DE-Frei85  |q application/pdf  |v 20161118152659  |x Verlag  |3 Inhaltsverzeichnis 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
FUL |e http://localhost/cgi-bin/full_text_lookup?id=1617371890 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3207573347 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1617371890 
LOK |0 005 20161117162320 
LOK |0 008 151111||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw