Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji: od postojećeg zakonodavstva do sveobuhvatnog predloga reforme (Inst. za Uporedno Pravo [u.a.], 2008)
Der Kampf gegen die organisierte Kriminalität in Serbien