Prenatal assessment of parenting child abuse potential a self-administered screening tool for prenatal women

Bibliographic Details
Main Author: Rourke, Myrna E. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01650cam a2200481 4500
001 1615905839
003 DE-627
005 20180720141843.0
007 tu
008 970716s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 0612134865  |9 0-612-13486-5 
035 |a (DE-627)1615905839 
035 |a (DE-576)060189622 
035 |a (DE-599)BSZ060189622 
035 |a (OCoLC)59523098 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Rourke, Myrna E.  |4 aut 
245 1 0 |a Prenatal assessment of parenting child abuse potential  |b a self-administered screening tool for prenatal women  |c by Myrna E. Rourke 
264 1 |c 1995 
300 |a V, 237 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Winnipeg, Univ. of Manitoba, Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Winnipeg  |0 (DE-588)4119124-9  |0 (DE-627)105786489  |0 (DE-576)209523891  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3195813815 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1615905839 
LOK |0 005 19980409000000 
LOK |0 008 970716||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1997 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 3 B 389  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k10.10.1 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw