A personality profile comparison of intimate- and stranger-violent convicts

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Nesca, Marc
Format: Print Book
Language:English
Published: 1996
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01703cam a2200505 4500
001 161590512X
003 DE-627
005 20201209194412.0
007 tu
008 970716s1996 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 0612133974  |9 0-612-13397-4 
035 |a (DE-627)161590512X 
035 |a (DE-576)060188669 
035 |a (DE-599)BSZ060188669 
035 |a (OCoLC)184892371 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Nesca, Marc  |4 aut 
245 1 2 |a A personality profile comparison of intimate- and stranger-violent convicts  |c by Marc Nesca 
264 1 |c 1996 
300 |a 106 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Winnipeg, Univ. of Manitoba, Diss., 1996 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Winnipeg  |0 (DE-588)4119124-9  |0 (DE-627)105786489  |0 (DE-576)209523891  |4 uvp 
850 |a ab 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 319580882X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 161590512X 
LOK |0 005 19980409000000 
LOK |0 008 970716||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1997 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 3 B 388  |9 00 
LOK |0 866   |x Ers. f. falsche Signatur KB 3 B 398 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k8.4 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw