Adjustment among mothers whose children have been sexually abused: the role of a history of child sexual abuse, social support, and coping strategies

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Hiebert-Murphy, Diane
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 02007cam a2200505 4500
001 1615904751
003 DE-627
005 20201209194412.0
007 tu
008 970716s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 0612131882  |9 0-612-13188-2 
035 |a (DE-627)1615904751 
035 |a (DE-576)060188154 
035 |a (DE-599)BSZ060188154 
035 |a (OCoLC)184889253 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Hiebert-Murphy, Diane  |d 1960-  |0 (DE-588)1182340571  |0 (DE-627)1662689233  |4 aut 
109 |a Hiebert-Murphy, E. Diane 1960-  |a Hiebert-Murphy, Diane 1960-  |a Murphy, Elizabeth Diane Hiebert- 1960-  |a Murphy, Diane Hiebert- 1960-  |a Hiebert-Murphy, Elizabeth Diane 1960-  |a Murphy, E. Diane Hiebert- 1960- 
245 1 0 |a Adjustment among mothers whose children have been sexually abused  |b the role of a history of child sexual abuse, social support, and coping strategies  |c by Diane Hiebert-Murphy 
264 1 |c 1995 
300 |a 201 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Winnipeg, Univ. of Manitoba, Diss., 1995 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Winnipeg  |0 (DE-588)4119124-9  |0 (DE-627)105786489  |0 (DE-576)209523891  |4 uvp 
850 |a ab 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3195804549 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1615904751 
LOK |0 005 19980409000000 
LOK |0 008 970716||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1997 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 3 B 387  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k10.10.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw