Histoire de la crim': 100 ans de crimes, d'enquêtes et d'aveux

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Frachon, Matthieu
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Gawsewitch 2011
Online Access: Inhaltsverzeichnis (Verlag)
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01548cam a2200457 4500
001 1615631038
003 DE-627
005 20171023111837.0
007 tu
008 120301s2011 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 9782350132914  |9 978-2-35013-291-4 
035 |a (DE-627)1615631038 
035 |a (DE-576)360081827 
035 |a (DE-599)BSZ360081827 
035 |a (FrPAAL)05393690001 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
100 1 |a Frachon, Matthieu  |d 1967-  |0 (DE-588)1046134272  |0 (DE-627)775775886  |0 (DE-576)399406093  |4 aut 
109 |a Frachon, Matthieu 1967- 
245 1 0 |a Histoire de la crim'  |b 100 ans de crimes, d'enquêtes et d'aveux  |c Matthieu Frachon 
264 1 |a Paris  |b Gawsewitch  |c 2011 
300 |a 303 S.  |b zahlr. Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
856 4 2 |u http://swbplus.bsz-bw.de/bsz360081827inh.htm  |m B:DE-576;DE-Frei85  |q application/pdf  |v 20120522140420  |x Verlag  |3 Inhaltsverzeichnis 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
FUL |e http://localhost/cgi-bin/full_text_lookup?id=1615631038 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3193807869 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1615631038 
LOK |0 005 20120424170424 
LOK |0 008 120301||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw