A társadalmi-politikai megalkuvás: a konformizmus-kutatás alapkérdéseir'l - Karikó, Sándor (Gondolat, 1995)
Engl. Zsfassung u.d.T.: Conformity as opportunism attitude on fundamental questions of the conformity-research