New face of terrorism: ethnic, domestic and foreign

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Patil, Vishwanath T.
Format: Print Book
Language:English
Published: Delhi Gnosis 2008
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01429cam a2200445 4500
001 1611936047
003 DE-627
005 20201205151816.0
007 tu
008 080325s2008 xx ||||| 00| ||eng c
020 |a 8189012541  |9 81-89012-54-1 
035 |a (DE-627)1611936047 
035 |a (DE-576)278463177 
035 |a (DE-599)BSZ278463177 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Patil, Vishwanath T.  |d 1940-  |0 (DE-588)120625563  |0 (DE-627)060919566  |0 (DE-576)292310374  |4 aut 
109 |a Patil, Vishwanath Tammanagouda 1940-  |a Patil, Vishwanath T. 1940-  |a Patil, V. T. 1940- 
245 1 0 |a New face of terrorism  |b ethnic, domestic and foreign  |c V. T. Patil 
264 1 |a Delhi  |b Gnosis  |c 2008 
300 |a x, 209 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3164094124 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1611936047 
LOK |0 005 20080626172906 
LOK |0 008 080325||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw