Transnational dislocations: the use of deportation as crime control

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barnes, Annmarie (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2007
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01574cam a2200469 4500
001 1611933870
003 DE-627
005 20180727083056.0
007 tu
008 080325s2007 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 9780494279038  |9 978-0-494-27903-8 
035 |a (DE-627)1611933870 
035 |a (DE-576)278460682 
035 |a (DE-599)BSZ278460682 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Barnes, Annmarie  |4 aut 
245 1 0 |a Transnational dislocations  |b the use of deportation as crime control  |c by Annmarie Barnes 
264 1 |c 2007 
300 |a X, 292 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Toronto, Univ., Diss., 2007 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Toronto  |0 (DE-588)4060459-7  |0 (DE-627)106139509  |0 (DE-576)20913531X  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3164074093 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1611933870 
LOK |0 005 20080325085353 
LOK |0 008 080325||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2008 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw