The sexual interests of sexually coercive men

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lalumière, Martin L. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 1995
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01604cam a2200481 4500
001 1611248035
003 DE-627
005 20180720110858.0
007 tu
008 961203s1995 xx ||||| m 00| ||eng c
020 |a 061204825X  |9 0-612-04825-X 
035 |a (DE-627)1611248035 
035 |a (DE-576)055967868 
035 |a (DE-599)BSZ055967868 
035 |a (OCoLC)312469173 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Lalumière, Martin L.  |4 aut 
245 1 4 |a The sexual interests of sexually coercive men  |c by Martin L. Lalumière 
264 1 |c 1995 
300 |a XIV, 179 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Kingston, Queen's Univ., Diss., 1995 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Kingston, Ontario  |0 (DE-588)4114197-0  |0 (DE-627)105823961  |0 (DE-576)209482621  |4 uvp 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3158357321 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1611248035 
LOK |0 005 19970812000000 
LOK |0 008 961203||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verl. Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 1996 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 3 B 343  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k10.10.3 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw