Het grote onbehagen: emotie en onbegrip over de rol van het strafrecht

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Roos, Theodorus A. de
Format: Print Book
Language:Dutch
Published: Amsterdam Balans 2000
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01289cam a22004332 4500
001 1609339495
003 DE-627
005 20201205144427.0
007 tu
008 000315s2000 xx ||||| 00| ||dut c
020 |a 905018443X  |9 90-5018-443-X 
035 |a (DE-627)1609339495 
035 |a (DE-576)083921125 
035 |a (DE-599)BSZ083921125 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
100 1 |a Roos, Theodorus A. de  |4 aut 
245 1 4 |a Het grote onbehagen  |b emotie en onbegrip over de rol van het strafrecht  |c Theo A. de Roos 
264 1 |a Amsterdam  |b Balans  |c 2000 
300 |a 143 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3143971185 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1609339495 
LOK |0 005 20000831000000 
LOK |0 008 000315||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw