De la criminologie en Amérique: perspectives comparées France-Canada

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dréan-Rivette, Isabelle
Format: Print Book
Language:French
Published: Paris Harmattan c 2011
Online Access: Inhaltsverzeichnis (Verlag)
Availability in Tübingen:Present in Tübingen.
UB: KB 9 E 1901
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 02479cam a2200625 4500
001 1609155971
003 DE-627
005 20171023131441.0
007 tu
008 110408s2011 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 9782296139572  |c (pbk.) : 11,50 EUR  |9 978-2-296-13957-2 
035 |a (DE-627)1609155971 
035 |a (DE-576)340091762 
035 |a (DE-599)BSZ340091762 
035 |a (FrPAAL)05128340001 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
044 |c XA-FR 
100 1 |a Dréan-Rivette, Isabelle  |0 (DE-627)1321019920  |0 (DE-576)251019926  |4 aut 
109 |a Dréan-Rivette, Isabelle  |a Rivette, Isabelle Dréan- 
245 1 0 |a De la criminologie en Amérique  |b perspectives comparées France-Canada  |c Isabelle Dréan-Rivette 
264 1 |a Paris  |b Harmattan  |c c 2011 
300 |a 109 S.  |c 22 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Sciences criminelles  |a Controverses 
500 |a Includes bibliographical references and index 
591 |a 5550-5551: TUUB11/sred ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4018145-5  |0 (DE-627)106327232  |0 (DE-576)208922857  |a Frankreich  |2 gnd 
689 0 1 |d g  |0 (DE-588)4029456-0  |0 (DE-627)106274163  |0 (DE-576)208982698  |a Kanada  |2 gnd 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4033197-0  |0 (DE-627)106258532  |0 (DE-576)209000562  |a Kriminologie  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
689 1 0 |d g  |0 (DE-588)4018145-5  |0 (DE-627)106327232  |0 (DE-576)208922857  |a Frankreich  |2 gnd 
689 1 1 |d g  |0 (DE-588)4029456-0  |0 (DE-627)106274163  |0 (DE-576)208982698  |a Kanada  |2 gnd 
689 1 2 |d s  |0 (DE-588)4121733-0  |0 (DE-627)104544449  |0 (DE-576)209545712  |a Strafrechtspflege  |2 gnd 
689 1 |5 (DE-627) 
856 4 2 |u http://swbplus.bsz-bw.de/bsz340091762inh.htm  |m B:DE-576;DE-21  |q application/pdf  |v 20110523093819  |x Verlag  |3 Inhaltsverzeichnis 
951 |a BO 
ELC |b 1 
FUL |e http://localhost/cgi-bin/full_text_lookup?id=1609155971 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3142468196 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1609155971 
LOK |0 005 20111014085212 
LOK |0 008 110408||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c KB 9 E 1901  |9 00 
LOK |0 935   |a krim 
LOK |0 936ln  |a k1.5 
LOK |0 938   |a 1110  |f 34 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SIG |a UB: KB 9 E 1901