Racist and right-wing violence in Scandinavia: patterns, perpetrators, and responses

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bjørgo, Tore
Format: Print Book
Language:English
Published: Otta Aschehoug 1997
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 02404cam a22005892 4500
001 1608682978
003 DE-627
005 20161014182134.0
007 tu
008 000211s1997 xx ||||| m 00| ||eng c
010 |a  98154951  
020 |a 8251836654  |9 82-518-3665-4 
035 |a (DE-627)1608682978 
035 |a (DE-576)083316868 
035 |a (DE-599)BSZ083316868 
035 |a (OCoLC)39875335 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
082 0 |a 305.8/00948 
084 |a MC 7200  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/122417: 
100 1 |a Bjørgo, Tore  |d 1958-  |0 (DE-588)172627818  |0 (DE-627)697562050  |0 (DE-576)168260662  |4 aut 
109 |a Bjørgo, Tore 1958-  |a Björgo, Tore 1958- 
245 1 0 |a Racist and right-wing violence in Scandinavia  |b patterns, perpetrators, and responses  |c Tore Bjørgo 
264 1 |a Otta  |b Aschehoug  |c 1997 
300 |a 386 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Tano Aschehougs fonteneserie 
502 |a Zugl.: Leiden, Univ., Diss., 1997 
591 |a 720 ff. (DDC): GBV/LOC ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4042530-7  |0 (DE-627)106213857  |0 (DE-576)209051051  |a Nordische Staaten  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4048829-9  |0 (DE-627)104325372  |0 (DE-576)209079428  |a Rechtsradikalismus  |2 gnd 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4157237-3  |0 (DE-627)105502421  |0 (DE-576)209832878  |a Gewalttätigkeit  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
751 |a Leiden  |0 (DE-588)4074118-7  |0 (DE-627)106090720  |0 (DE-576)209192526  |4 uvp 
935 |a mkri 
936 r v |a MC 7200  |b Rechtsradikalismus, Faschismus  |k Politologie  |k Geschichte der politischen Philosophie und der Ideologien  |k Ideologien und Massenbewegungen  |k Rechtsradikalismus, Faschismus  |0 (DE-627)1271357666  |0 (DE-625)rvk/122417:  |0 (DE-576)201357666 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3138508138 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1608682978 
LOK |0 005 20030604000000 
LOK |0 008 030604||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw