De jeugdige zedendelinquent: diagnostiek, rapportage en hulpverlening

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bruinsma, Frits (Author)
Format: Print Book
Language:Dutch
Published: Utrecht Uitg. SWP 1996
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01279cam a22004332 4500
001 1608645835
003 DE-627
005 20180720093823.0
007 tu
008 960820s1996 xx ||||| 00| ||dut c
020 |a 9066651903  |9 90-6665-190-3 
035 |a (DE-627)1608645835 
035 |a (DE-576)053797272 
035 |a (DE-599)BSZ053797272 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
100 1 |a Bruinsma, Frits  |4 aut 
245 1 3 |a De jeugdige zedendelinquent  |b diagnostiek, rapportage en hulpverlening  |c Frits Bruinsma 
264 1 |a Utrecht  |b Uitg. SWP  |c 1996 
300 |a 239 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Gezählt als: NUGI ; 714 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3138151116 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1608645835 
LOK |0 005 19961212000000 
LOK |0 008 960820||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw