Rekrytering och grundutbildning av poliser

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Swedish
Published: Stockholm 1996
In:Departementsserien
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
LEADER 01358cam a22004452 4500
001 160685061X
003 DE-627
005 20201205141512.0
007 tu
008 960612s1996 xx ||||| 00| ||swe c
020 |a 9138201933  |9 91-38-20193-3 
035 |a (DE-627)160685061X 
035 |a (DE-576)052467252 
035 |a (DE-599)BSZ052467252 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a swe 
245 1 0 |a Rekrytering och grundutbildning av poliser 
264 1 |a Stockholm  |c 1996 
300 |a 196 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Departementsserien  |v 1996,11 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
830 0 |a Departementsserien  |v 1996,11  |9 1996,11  |w (DE-627)130861901  |w (DE-576)019678509  |w (DE-600)1030166-5  |x 0284-6012 
850 |a ab 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3124053834 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 160685061X 
LOK |0 005 19960923000000 
LOK |0 008 960612||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw