Het cellentekort: rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar in de penologie aan de Rijksuniversiteit Groningen op dinsdag 19 december 1995

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fiselier, Jan (Author)
Format: Print Book
Language:Dutch
Published: Arnhem Gouda Quint 1996
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01598cam a22004452 4500
001 1606799258
003 DE-627
005 20161014153242.0
007 tu
008 960611s1996 xx ||||| m 00| ||dut c
020 |a 9038704496  |9 90-387-0449-6 
035 |a (DE-627)1606799258 
035 |a (DE-576)052420256 
035 |a (DE-599)BSZ052420256 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a dut 
100 1 |a Fiselier, Jan  |0 (DE-627)1238728634  |0 (DE-576)16872863X  |4 aut 
109 |a Fiselier, Johannes P.  |a Fiselier, Jan  |a Fiselier, J. P. S.  |a Fiselier, Johannes Paulus Stephanus 
245 1 4 |a Het cellentekort  |b rede uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van bijzonder hoogleraar in de penologie aan de Rijksuniversiteit Groningen op dinsdag 19 december 1995  |c door J. P. S. Fiselier 
264 1 |a Arnhem  |b Gouda Quint  |c 1996 
300 |a 51 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3123551083 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1606799258 
LOK |0 005 19961028000000 
LOK |0 008 960611||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw