Criminaliteit en rechtshandhaving / 12.2013 / eindred.: N.E. de Heer-de Lange; S.N. Kalidien - Heer-de Lange, N. E. de; Kalidien, Sandra N. (Criminaliteit en rechtshandhaving ontwikkelingen en samenhangen, 2014)
Jaarlijks worden in Nederland miljoenen delicten gepleegd. Veel burgers, bedrijven en instellingen zijn slachtoffer van criminaliteit. De publicatie 'Criminaliteit en rechtshandhaving' beschrijft in kwantitatieve termen waaruit deze criminaliteit bestaat, wie ervan het slachtoffer is, door wie de criminaliteit wordt gepleegd, wat ervan wordt opgespoord en wat de justitiële reactie hierop is