Recidivisme e Giovani Adulti

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Book
Language:Italian
Published: Rom 1969
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01223cam a22004212 4500
001 1487205864
003 DE-627
005 20201204180441.0
007 tu
008 141119s1969 xx ||||| 00| ||ita c
035 |a (DE-627)1487205864 
035 |a (DE-576)417205864 
035 |a (DE-599)BSZ417205864 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
245 1 0 |a Recidivisme e Giovani Adulti 
264 1 |a Rom  |c 1969 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung geplant  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
850 |a ab 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 282126612X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1487205864 
LOK |0 005 20141119111806 
LOK |0 008 141119||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Verlaufsstudien 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw