Longitudinal analysis of criminal violence

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Farrington, David P.
Format: Print Article
Language:English
Published: 1982
In:Criminal violence
Year: 1982, Pages: 171-200
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01573naa a22004572 4500
001 1487076568
003 DE-627
005 20141117095547.0
007 tu
008 141117s1982 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1487076568 
035 |a (DE-576)417076568 
035 |a (DE-599)BSZ417076568 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Farrington, David P.  |0 (DE-588)1033146951  |0 (DE-627)740055585  |0 (DE-576)160911001  |4 aut 
109 |a Farrington, David  |a Farrington, David P.  |a Farrington, D. P. 
245 1 0 |a Longitudinal analysis of criminal violence  |c David P. Farrington 
264 1 |c 1982 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Criminal violence  |d Beverly Hills, Calif. [u.a.] : Sage, 1982  |g (1982), Seite 171-200  |h 350 S.  |w (DE-627)010015779  |w (DE-576)009314210  |z 0803918011  |z 0803918003  |7 |||m 
773 1 8 |g year:1982  |g pages:171-200 
936 u w |j 1982  |h 171-200 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 282090632X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1487076568 
LOK |0 005 20141117095547 
LOK |0 008 141117||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Verlaufsstudien 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw