A relationship between adolescent males and delinquent or criminal behavior: a discriptive study

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Abreu, Christopher J.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2013
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01450cam a2200445 4500
001 1484821920
003 DE-627
005 20180729110220.0
007 tu
008 140924s2013 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3590926  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1484821920 
035 |a (DE-576)414821920 
035 |a (DE-599)BSZ414821920 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Abreu, Christopher J.  |4 aut 
245 1 2 |a A relationship between adolescent males and delinquent or criminal behavior  |b a discriptive study  |c by Christopher J. Abreu 
264 1 |c 2013 
300 |a X, 103 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Capella Univ., Diss., 2013 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2816297578 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1484821920 
LOK |0 005 20140924155202 
LOK |0 008 140924||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2013 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw