A phenomenological study describing violence against educators

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: George, Linda M.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2013
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01512cam a2200457 4500
001 1484818652
003 DE-627
005 20180729110133.0
007 tu
008 140924s2013 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3573955  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1484818652 
035 |a (DE-576)414818652 
035 |a (DE-599)BSZ414818652 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a George, Linda M.  |4 aut 
245 1 2 |a A phenomenological study describing violence against educators  |c by Linda M. George 
264 1 |c 2013 
300 |a IX, 142 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Phoenix, Univ. of Phoenix, Diss., 2013 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Phoenix, Ariz.  |0 (DE-588)4119970-4  |0 (DE-627)105779881  |0 (DE-576)209531207  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2816292371 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1484818652 
LOK |0 005 20140924150517 
LOK |0 008 140924||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2013 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw